Styr husalarmen fra klokka

Verisure (tidligere Securitas) har lansert støtte for Android Wear og Apple Watch i appen sin. Nå kan du slå av og på alarmen, lys og mer direkte fra klokka.

Med Apple Watch- eller Android Wear-appen har kunder tilgang til så å si alle tjenestene i Verisure-systemet. Dette innebærer overvåkning av innbruddsalarm, brann og SOS-alarmer, smartplugger til kontrollering av lys og elektriske apparater, digitale dørlåser og kontrollering av klimaanlegget.

Systemet varsler også når noen kommer hjem, drar eller låser døren, og ved vannlekkasje eller brann.

– Med Verisure-appen på klokka har du alltid trygghet rett ved din side, noe som gjør det mulig for deg å samhandle enda enklere og mer intuitivt enn ved å bruke smarttelefonen din. Dette er ett av mange tiltak vi gjør for å styrke tilbudet vårt på linje med den nyeste teknologien, der vi ser at økt brukervennlighet gjør at kundene våres verdsetter systemet enda mer, sier kommunikasjonssjef Cecilie Knudsen i Verisure Securitas Direct.

Appen blir automatisk installert på klokken din når du oppdaterer din vanlige Verisure-app på mobiltelefonen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com