TEST: Amadeus Coperti

Amadeus har oppgradert sin populære radiomodell og vi har tatt en titt for å se om de har rettet de ankepunktene vi hadde sist.

Her finner du vår test av den første Coperti-modellen.

Hva er nytt?

Ja, hva er nytt siden sist? I forrige runde skrøt vi over at radioen hadde ett brukervennlig grensesnitt, en god skjerm, app og bra lydkvalitet.

Den oppgraderte modellen har samme navn, men kommer nå i flere farger. Ellers er den helt uforandret utseendemessig. Fjernkontrollen derimot, den har fått en solid oppgradering. Større kontroll med større og enklere knapper å trykke på.

App’en for å styre og programmere radioen er som før, vi er ikke helt fornøyd med grensesnittet (vi har kun testet Android-varianten), men den er god til å programmere favoritter og lignende slik at det blir enklere å bruke fjernkontrollen.

Spotify Connect og bluetooth

Spotify Connect gjør at du fra mobilen bestemmer hvilken radio i huset som skal spille din Spotify-musikk og styrer det fra mobilen, mens selve musikken streames direkte fra radioen. Fordelen med dette i forhold til bluetooth eller Apple Airplay er at det blir bedre lydkvalitet, færre forsinkende ledd og du bruker ikke ressurser og batteri på mobilen din for å spille av musikk.

Skulle du bruke en annen tjeneste enn Spotify, eller ønske å spille av lokale musikkfiler, så kan du bruke bluetooth. Det er enkelt å koble opp mobiltelefon eller nettbrett med bluetooth (CSR 4.0) mot radioen, skulle vi savnet noe, så er det kanskje NFC for enda enklere oppkobling.

Konklusjon

Lydmessig er dette et godt steg opp fra mange konkurrenter, det skal være en bedre høytaler i den nye modellen, vi sliter litt med å høre forskjell fra forrige modell, men den gode lyden er ihvertfall ikke blitt dårligere.

Fjernkontrollen er meget god, med app for iOS og Android og en stor skjerm gjør radioen svært brukervennlig. Spotify Connect og bluetooth gjør denne radioen komplett.

Radioen har gått noe opp i pris og lanseres iløpet av sommeren med en veiledende pris på kr. 1999,-.

Positivt 🙂

  • God lyd
  • Mye funksjonalitet
  • App som fjernkontroll

Negativt 🙁

  • App’en kunne vært bedre

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com