Gratis sporingsapp

Appen fra Navitel kan lokalisere og spore opp et objekt i bevegelse.

Navitag, som er utviklet av Navitel, er en android-app som kan lokalisere hvor et objekt befinner seg og følge hvor fet beveger seg. Når den er installert på en smartphone, et nettbrett eller en annen androidbasert enhet, kan den benyttes som en fullt funksjonell GPS-sporer.

I pressemeldingen står det at den kan benyttes til å monitorere hvor selskapets ansatte befinner seg til enhver tid, og den kan også plasseres på unger og eldre. I transportsektoren ser selskapet for seg at bilene har preinstallerte enheter med appen.

Spennende konsept, ihvertfall før Datatilsynet oppdager disse forslagene. Appen kan lastes ned gratis fra Google Play.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com