Sterke tall fra ViaNett

En pressemelding fra ViaNett opplyser at den generelle markedsveksten på bruk av SMS for bedrifter i Norge øker betydelig. I april var veksten alene på 31%, mens den hittil i år er på 28%. ViaNett har derimot økt trafikken med hele 56% i april, mens veksten hittil i år er på 39%. ViaNett har dermed økt markedsandelen i april med over 2%.

Internasjonal trafikkvekst
ViaNett har kunder i over 100 land, og har økt trafikken i utlandet med hele 65% i april. Hittill i år har utlandstrafikken økt med 31%!

Forventer fortsatt sterk vekst

Den sterke veksten er ikke noe blaff i markedet. Markedet har siden 2008 hvert år økt med mellom 20 og 30%. Prognosene for 2016 ligger an til en markedsvekst på ca. 30%, mens ViaNett forventer en vekst opp mot 40%.

En av verdens mest effektive kommunikasjonsmetoder!

Årsaken til den store veksten, er at flere og flere tar i bruk SMS til ulike kommunikasjonsformer. Smarttelefonens tilstedeværelse hos forbrukerne har gjort SMS mer attraktiv som kommunikasjonsform enn noen gang. SMS oppleves som et effektivt og personlig kommunikasjonsmedium som når forbrukeren umiddelbart – og som leses raskt. Den effektive kontaktmuligheten, kombinert med hurtigheten i dialogen og den umiddelbare målbarheten av responsen, har gjort SMS til en av verdens mest effektive kommunikasjonsmetoder!

Kampanjeverktøy

ViaNetts nye hovedeier TargetEveryOne forsterker nå også verdikjeden til SMS som kommunikasjonsform ved å tilby effektive kampanjeverktøy med drag and drop-funksjonalitet. Med de enkle og svært effektive verktøyene, kan man lage alt fra engangskuponger til multimediapresentasjoner og kundeprofiler med korte, unike linker i hver enkelt SMS. Dette øker bruksmulighetene for SMS betydelig, noe som igjen gjør SMS enda mer attraktiv som kommunikasjonskanal!

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com