Det ultimate mobile kontoret

Hvor ofte trenger du egentlig å ha med deg en tung PC ut på tur? Her er vårt favoritt-oppsett for et ekte mobilt kontor.

Enten din bedrift bruker Microsoft Office eller Google Apps for Work så har disse løsningene blitt så på bra på mobile plattformer at det meste kan idag lett løses fra mobiltelefonen. Det finnes nesten heller ikke det fagsystem lenger som med respekt for seg selv ikke har en mobil app eller webløsning.

Har du en telefon som har en skjerm på fem tommer eller mer, så er det heller ikke så slitsomt for øyene å jobbe på mobiltelefonen som det var før, du kan på en måte si at dagens store telefoner har drept nettbrettet.

Så her er vårt mobile kontor, det består av en mobiltelefon, et bluetooth-tastatur og et headset.

Mobiltelefon med etui

Som sagt, enhver mobiltelefon med skjerm på over fem tommer duger. Vi foretrekker å ha et euti til den som også kan fungere som en kick-stand slik at den står stødig på bordet eller lignende du har foran deg. Du finner slike pene etuier helt ned til hundrelappen i din nærmeste dingse-sjappe.

Bluetooth Tastatur

Det finnes etterhvert et godt utvalg av gode tastaturer for mobiltelefoner med bluetooth-teknologi. Vår favoritt er Logitech Keys-To-Go. Dette er et rimelig tastatur med gode taster med en form for tøy-struktur, ÆØÅ er selvfølgelig på plass, og det er oppladbart med en standard micro-USB kabel. Tastaturet kan ikke brettes og er derfor kanskje for noen litt for stort, men det er ekstremt tynt og lett, så vi synes komforten veier opp for portabiliteten.

Det følger med en løs plastikkholder til mobil/nettbrett, men denne mister man lett, derfor foretrekker vi som nevnt et mobiletui med kickstand.

Headset

Det finnes en jungel med headsets der ute. Fordelen med å bruke et headset er selvfølgelig at du kan fortsette å jobbe på mobilen mens du snakker i telefonen. Vi liker godt den retro følelsen av Moshi Moshi headset-ene fremfor propp i øret. Lydkvaliteten er dessuten helt fantastisk.

Nødlader

Tilslutt er det selvfølgelig lurt å ha med seg en nødlader. Batterikapasiteten har ikke fulgt etter bruksmønstret vårt og mobilen må ofte lades iløpet av dagen. Vi har prøvd utallige nødladere opp igjennom årene, og vår favoritt er overraskende nok Clas Ohlson sin 6000mAh lader. Den er pen, kompakt i forhold til kraften, gir god ytelse med to USB-utganger og har en god LED-indikator.

Så der har du det, kanskje ikke det «ultimate» kontoret for alle, men ihvertfall vårt favorittutstyr for den mobile kontoristen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com