Oppgradering til AirTies Air 4920

De populære AirTies Air 4920 WiFi-aksesspunktene fra EyeNetworks har fått en oppgradering som gjør at du nå kan administrere dem med en mobil-app.

Hva er AirTies lurer du kanskje på? Det er trådløse aksesspunkter som foruten å støtte alle trådløse standarder og frekvenser, også kan kobles sammen og forsterke det trådløse nettet ditt i et såkalt mesh-nettverk der alle dine dingsebomser flyter mellom aksesspunktene uten at du merker noe til det.

Som vanlig når det kommer firmware oppgraderinger til nettverksutstyr så er det alltid noen stabilitetsjusteringer, men i denne oppdateringen er det to store nyheter.

Ethernet mesh

Du kan nå gi flere av Air 4920-enhetene dine kablet tilgang til internett om du mulighet til det. Dermed får du en enda bedre internettopplevelse, og ikke minst mulighet til å bedre utnytte for eksempel en NAS om du har det. Denne funksjonaliteten kalles ethernet mesh.

Mobil app

Hittill har du hatt ett webgrensesnitt for administrasjon av aksesspunktene. Nå har de også lansert en app som er ganske praktisk. Den ser ikke like lekker ut som for eksempel ASUS og Huawei sine apper, men funksjonaliteten og mulighetene er fullt på høyde med konkurrentene. Her er noen eksempel-skjermbilder:

AirTies Air app for Android.

Oppdateringen kommer OTA (Over The Air) til alle kunder.

Du kan lese mer om firmware-oppdateringen i nyhetsbrevet til Eye Networks.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com